kislexikon

Melyik szállítási módot válasszam?

2019.02.20 12:02
A Hobbi Sörfőző csapata
A Hobbi Sörfőző csapata

Szeretnénk, ha webshopunkban a sörfőzők nem csak alapanyagokat és eszközöket, de rendes figyelmet és minőségi kiszolgálást kapnának. A szállítás egy kardinális kérdés, mert a csomagokat szeretnénk időben eljuttatni önökhöz. Leírjuk a tapasztalatainkat a csomagküldéssel kapcsolatban, hogy ezzel is segítsük önt a döntésében.

GLS

A csomagokat háztól-házig működő futárszolgálattal is megrendelheti. A GLS előnye, hogy gyors. Nem egyszer 24 órán belül eljuttaták a csomagot a megrendelőhöz. Ennek a szállításnak két hátránya lehet: az egyik, hogy ez a drágábbik opció. A másik, hogy a csomag érkezésekor valakinek helyben kell lenni, hogy átvegye a csomagot.

A GLS-t abban az esetben érdemes választania, ha a sörfőző alapanyagra vagy felszerelésre gyorsan van szüksége. Például, ha hétközben, szerdán, jut eszébe egy fontos hozzávaló, ami a hétvégi főzéshez kell. Emellett a GLS jobban megéri, ha nagyobb mennyiségű csomagot rendel, főleg nagy távolságba. Ilyenkor arra kell gondolni, hogy autóval elmenni a csomagért időben és benzinben is többe kerülne, mint a GLS futárszolgálat.

 

Pick Pack Pont

Csomagját egy közeli Pick Pack Pontra (továbbiakban PPP) is szállíttathatja. Ez azt jeletni, hogy mi a szentendrei PPP-on (benzikút) adjuk fel az ön csomagját, ami az ön településének választott PPP-jára kerül. Ennek a futárszolgálatnak az előnye, hogy nem kell készenlétben lenni, hanem a csomagot a saját időbeosztásához igazítva tudja felvenni az átvevőhelyen. Néhány napig a csomagot meg is őrzik, mielőtt úgy könyvelnék el, hogy ön nem kívánja átvenni a csomagot. A PPP másik előnye, hogy ez egy olcsóbb megoldás. 

Ami hátrány lehet azonban, hogy a PPP-os rendelés relatíve lassú. A szállítási idő minimum 4 nap, ami azzal együtt, hogy mi a 10-ig beérkezett megrendeléseket 24-48 óra alatt feldolgozzuk, akár 6 napos szállítási időt is jelenthet. Ha tehát ön hétfőn délután rendel, előfordulhat, hogy a PPP csak a következő hét keddjén juttatja el a csomagot az ön átvevőhelyére. 

A PPP-ot azoknak ajánljuk, akiknek nem sürgős az áru megérkezése. Ha önnek van ideje, a PPP a legolcsóbb és legkényelmesebb megoldás!

 

Személyes átvétel Budapesten vagy Szentendrén

Azoknak, akik a Corvin negyed vagy Szentendre környékén járnak, a személyes átvételt ajánljuk. Ebben az esetben nincs szállítási költség. A 10.00 óráig megrendelt árut másnapra elő tudjuk készíteni abban az esetben, ha a raktárunkban rendelkezünk a kívánt árucikkel (a honlapon szereplő legtöbb árunál ez a helyzet).

A személyes átvétellel kapcsolatban minden esetben telefonon vagy e-mailen egyeztetünk önnel! Szentendrén hétköznap 9-17 óra között, Budapesten pedig keddenként 16.00-18:30, illetve vasárnaponként 12:15-14:00 között lehet személyesen átvenni a csomagot.

Ez azt jelenti, hogy ha Szentendrén szeretné átvenni a csomagját, akkor előtte lévő nap 10.00 óráig szükséges megrendelnie, ha pedig Budapesten, akkor a keddi átvétel előtt hétfőn 10.00-ig, a vasárnapi átvétel előtt pedig péntek 10.00-ig tudjuk elfogadni a megrendelését.

Reméljük, ezzel a tájékoztatóval segítettünk önnek, hogy megtalálja az önnek megfelelő szállítási módot.

 

 

 

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.